Omx bjuder på påskägg

Våg 1 upp klar i början av nästa vecka sen kort rekyl innan våg 3 upp börjar. Korta trenden är helt klart bull.

Omx bildar botten

Försök till bryta ner med kraft misslyckades, nu ska vi upp mot lägre topp. Ca 6-11/4 kan vi toppa ur innan ny nedgång mot 1400 kommer. 

Omx och 1493

Om vi bryter 1493 med kraft idag kan vi falla mot 1400 med kraft. Bottenformationen sen tidigare är idag hotad och vågen upp övertygade ej. Ser mörkt ut för bulls i korta trenden.

Omx korta trend

Omx Bjuder på påskägg

Omx korta trend bildar botten och har en dubbelbotten på g. Vill se en överlappande uppgång till ca nästa onsdag. Dow har också en bottenformation i grafen för korta trenden och enda frågetecknet är dax som ligger lite efter. Men där vi säkert får köpsignal under dagen. Faller vi idag med kraft kan ni glömma detta inlägg. Trevlig påsk!


Omx nästa vecka

Överlappande uppgång sen förra botten med tvekan. 1500 känns som vågdelare mellan bulls och bear. 1494 ska gärna brytas med kraft för bears. Tid ca onsdag nästa vecka. Allt över 1500 känns små bull. Korta trenden är dock fortsatt i bear. 

Omx korta trend med trippeltopp

Trippeltopp femdagars grafen och en stängning nära dagslägsta.. imorgon eller fre kommer det avgöras vart vi ska ta vägen. Kommer väl Statt som triggar upp eller nedgången men fördel till bears i tekniskt läge. Då tänker jag på trippeltopp och möjlig lägre topp i den längre trenden samt möjligt stängning idag nära dagslägsta/turnaround dag. 

Omx inför veckan

Allt över 1585 är bull för korta trenden. Omx kommer mest troligt fortsätta upp till minst onsdag denna vecka. Letar möjligt topp från onsdag och framåt.

Omx uppgång är tillfällig

korta trenden är fortsatt ner så länge 1585 håller på uppsidan. Om uppgången är en abc så kommer vi falla kraftigt från tisdagens topp. Har siktet inställt på nedgång under tidigare botten. 

Omx nästa vecka

Räknar med en mindre rekyl upp men att nedgången har en bra bit kvar. Kollar man Dow i fredags så ser uppgången från botten överlappande ut. Då borde den vara klar för nya nedgångar i början på nästa vecka. 
Kollar man tiden så är det länge kvar innan Omx borde vända upp med kraft, vi kommer falla betydligt mer med kraft innan vi kan bilda stabil botten. 

Omx ska fortsätta ner

korta trenden är ner och ser inget som tyder på uppgång. Ser dock rätt mycket som tyder på att vi ska ner mer. Siktar på nedgång i tid till ca 14/3 i en kraftig våg ner. Sen får vi se hur korta trenden ser ut efter det, men det ser inte ljust ut. 

RSS 2.0