Omx i tid

Gör mig redo för att omx korta trend ska vända ner med kraft närmaste dagarna. Kan redan vara klart på uppsidan och nu väntar vi på kraftig impuls ner för omx.

Omx korta trend tvekar

Är upp!, men börjar visa signaler på möjlig lägre topp. Om nästa topp inte drar uppåt utan blir svag och vi går under dagens botten får vi säljsignal. Kan vara slut redan här för omx på uppsidan och nästa stora reaktion är bryta förra toppen upp 1562 med kraft eller bryta botten som bildas idag eller imorgon. 

Omx vänder upp

Omx har vänt upp och korta trenden visar styrka, siktar på topp i slutet av feb eller början på mars.

Omx till veckan

Omx korta trend är ner, och vi behöver en våg upp över 1525 och därefter en högre botten för att korta trenden ska börja vända mot bull. Lycka till!.
Omx reaktion i tid är på måndag, då borde vi få en vägvisare om vi ska upp eller ner. I detta läge känns det som en uppgång skulle kunna starta. Till minst slutet på februari med lägre topp. 

Omx inför fredag

Tror att Omx avslutar veckan med selloff och ny lägre botten. Möjligt med kraftigt ner med impuls. Om inte det sker får man fortsätta leta botten istället. Korta trenden är dock solklart negativ. 

Omx bildar botten

Inte övertygad i detta läge om att detta är med än en upprekyl och att vi ska falla mer. Vi behöver impuls upp med kraft annars kommer bear ta över igen. Bryter vi ner närmaste tiden istället för stiger med kraft är inte botten här ännu. Korta trenden är fortsatt bear även med dagens uppgång. 

Omx ska falla mer

Dagens graf övertygar inte mig om en större uppgång är på väg. Tror mer att detta är en rekyl upp och att vi ska falla mer. Omx korta trend är fortsatt ner, och jag ser ingen styrka/impuls i uppgången/rekylen. 

Omx impulserar ner med kraft

Ser ut som Omx kommer falla ihop vid dagens öppning. Impulsen ner fortsätter med kraft. Kommer Omx att avsluta veckan med att bilda nån typ av tillfälligt botten?. Kan bli så, vi får följa korta trenden och leta signaler. Just nu pekar dock allt ner och en blodröd dag på börsen!, och man ska aldrig gå emot impulsen.

Omx till veckan

Nu gäller det bara leta botten i korta trenden, något som jag tror kommer in senare än nästa vecka. Dock tycker jag det är sjukt kul att leta trendändring. Eftersom tiden för negativa trenden precis har börjat så gissar jag att tidigast ca 24/2 är dagen för trendväxling uppåt. Omx kommer nog istället impulserar ner nästa vecka med nya nedgångar. 

RSS 2.0