Tidens kraft

Tiden bestämmer när det är dax för en förändring. Då tiden är rätt ska vi gå igenom, kärlek, sorg, besvikelse, sjukdom och förlust för att växa. Vem minns inte sin första kärlek?, och den energi som där skapas. Tid får dock varje energifull ungdom att förvandlas till en trött och energilös åldring. Och med tidens kraft försvinner alla våra minnen. Varje gång nån dör försvinner massor med minnen och kunskap. Tom rockstjärnor kommer med tidens kraft att bytas ut och glömmas bort, det handlar bara om lite längre tid.

Kyrkorna är fulla av pensionärer som söker svar. Då tiden har kommit ikapp ungdomen söker vi svar hos våra tidslösa gudar. Man brukar säga vem bryr sig om 100 år?, ingen som läser detta iallafall.

Många menar att man inte ska gå emot moderjord och det stämmer bra. Men tom moderjord får böja sig för tidens kraft. Med tidvattnets hjälp får moder jord böja sig gång på gång. Att livet går i vågor är sant, tidsvågor med olika teman.

Vetenskapen har först bevisat att gud inte finns och att vår skapelse kom som the big bang. Men nu med hjälp av tidens kraft börjar man se mönster i naturen och i oss själva som tyder på att allt är skapat. Även planeters kollisioner kan vara skapade i mönster.
Guds DNA är hittad i naturen i allt som ärskapat och går inte längre att förneka. Allt har en matematisk formella som kallas fibonacci. Hela människokroppen är skapad på detta sätt och i olika fibonaccinivåer. Från fingeravtryck till olika ben i kroppen. Även vi människor bygger med hjälp av fibonacci och dom olika nivåerna. Många saker är uppbyggda i rektanglar, trianglar, kvadrater och cirklar. Bara att titta i taket på det rummet man sitter i eller på hur el och telefon ledningar är uppbyggda. Eller lägg dig ner och kolla på himlen en stjärnklar natt så ser man olika trianglar på himlen och olika mönster. Varför byggde man just en massa pyramider i Egypten som ser ut som en triangel?.

I börsvågorna på börsen kan man lätt se olika mönster i börsgraferna och dom olika fibonacci nivåerna syns i grafen med blotta ögat. Man kan lätt se olika triangel och rektangelformationer skapas och brytas med tidens kraft. Alla uppgångar byts med tidens kraft ut mot nedgångar. Alla börsras har även en botten, frågan är bara på vilken fibonacci nivå. Kollar man i dom olika index graferna kan man lätt se tecken på att vi är på väg in i en ny tid. Tiden är nära att säga ifrån till uppgången att det är dax för en pause och tid för nedgång. Omx och oljan har redan visat vägen för S&P. Frågan är bara om Fed tillåter nedgången att komma och när dom kommer agera. Fed vill genom att hålla börsen uppe kickstarta ekonomin och Fed kommer gå emot tiden och försöka höja börsen på nytt. Att gå emot tiden på detta sätt kommer ge allvarliga biverkningar.

Gissar att då S&P står på ca 1265 kommer Fed att agera på nytt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0